Gratis mobiel internet voor klanten van XS4ALL7 mei 2013 in Internet en XS4ALL.

Mobiel internetKlanten van XS4ALL die het grootste abonnement hebben (Internet Extra) kunnen vanaf heden ook gratis mobiel internetten. Het kost hen niets extra want de provider voegde onlangs een gratis mobiele bundel toe aan het Extra internetabonnement. De abonnees ontvangen maandelijks 200MB gratis mobiele data. Die 200MB volstaat voor licht internetverkeer en incidenteel browsen. Als dat nog niet genoeg is kan de klant een grotere bundel afsluiten. In dat geval ontvangt men 10 euro korting op de reguliere prijzen van mobiel internet bij XS4ALL. Zo wordt het voor de abonnee mogelijk om ook buitenshuis met een tablet of mobiel te internetten wanneer het hen uitkomt.

De gratis internetbundel heeft een snelheid van 3,6MB per seconde. Mocht dit te weinig zijn voor de abonnee dan bestaat de mogelijk zodat hij deze kan uitbreiden naar 500MB of 2GB per maand. Als de klant dit wil dan moet hij een klein bedrag bijbetalen voor meer internet. Naast dit alles kan de abonnee een USB modem aanschaffen waarmee op de laptop buitenshuis internet te verkrijgen is. De USB modem kost 30 euro en de mobiele WIFI kost 72,50.

Draagbare WIFI hotspot

De mobiele WIFI is relatief nieuw op de markt en wordt wel eens de MIFI genoemd. De MIFI is eigenlijk een draagbare WIFI hotspot die het mogelijk maakt om tot 10 verschillende apparaten tegelijkertijd in verbinding te stellen. Het apparaatje zet het mobiele netwerk van XS4ALL om in een WIFI, zodat je op een mooie zomerdag in de tuin of het park verschillende personen tegelijkertijd kunt verbinden via de laptop, een tablet of mobiele telefoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorie├źn