Nieuw bij KPN: Storing Alert3 april 2013 in Internet en KPN.

kpn storingKPN heeft speciaal voor hun internetklanten een nieuwe dienst opgezet. Het gaat om KPN-Alert internet storingen. Dat is een servicedienst voor het geval er een internetstoring is. Op het moment dat er sprake is van een internetstoring in jouw buurt wordt je daarvan via sms op de hoogte gesteld. Deze dienst is voor klanten van KPN volledig gratis.

In het geval van een storing kun je diverse soorten sms berichten ontvangen. Allereerst een bericht van het feit dat er storing is, in het geval van een tussentijdse update ontvang je ook een bericht. Natuurlijk krijg je van KPN ook een bericht op het moment dat de storing weer verholpen is. Dan kun je direct weer gebruik maken van je internetverbinding.

Voor de sms alert dienst kun je je aanmelden door het nummer van je mobiele telefoon door te geven aan KPN. Dit kun je doen door het aanmeldformulier in te vullen of via MijnKPN. Als je nummer al bij KPN bekend is hoef je zelfs helemaal niets te doen om de storingsberichten te kunnen ontvangen. Het is natuurlijk wel belangrijk om je telefoonnummer te wijzigen als je een nieuw nummer krijgt. Het kan zijn dat je de alert niet wilt ontvangen maar je nummer wel bekend is bij KPN. In dat geval is het mogelijk contact op te nemen met de klantenservice om de dienst te laten deactiveren.

De beschikbaarheid over internet is tegenwoordig steeds belangrijker, daarom is er ook behoefte aan duidelijkheid op het moment dat het internet even niet functioneert. Hier speelt KPN met de sms alert slim op in.

Deze dienst is in Nederland vrij uniek. Het is een ideale nieuwe ontwikkeling waardoor je niet meer in onzekerheid zit over de oorzaak van een storing. Het is prettig dat er ook een tussentijdse update beschikbaar is, zo weet je waar je aan toe bent. Op die manier heb je een indicatie wanneer je weer van je internet gebruik kunt maken. Dat is in de meeste gevallen erg prettig vooral voor mensen die thuis werken. Die kunnen dan goed inschatten wanneer ze weer aan de slag kunnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorie├źn