UPC vernieuwt proposities: internet tot 200 Mbps4 april 2013 in Alles-in-1 en UPC.

UPC HorizonUPC biedt “more power, more joy!”
Met die slogan komt UPC vanaf 3 april met een aantal veranderingen op het gebied van internet, digitale tv en radio. Het kan altijd sneller, beter en groter volgens de kabelexploitant en dat wordt nog eens benadrukt met een nieuwe reclamecampagne. Hierbij zal acteur en presentator Johnny de Mol letterlijk de knop omdraaien om de nieuwe, verbeterde service in te luiden. Leuk bedacht natuurlijk, maar wat verandert er nu eigenlijk echt? We zetten het even helder voor je op een rijtje.

Sneller internet
Het is vanaf nu landelijk mogelijk om internet met een snelheid van 150 Mb te ontvangen. Dit kan zowel los worden aangeschaft als in pakketvorm samen met televisie en telefonie. Voor een deel van de klanten is zelfs als 200 Mb beschikbaar, wat uiteindelijk een mogelijkheid voor alle klanten moet worden. Deze allerhoogste snelheid zal gefaseerd worden uitgerold onder de UPC-klanten.

Digitale tv en radio voor alle klanten
Wie een abonnement heeft bij UPC zal voortaan naast het analoge signaal ook standaard het digitale signaal ontvangen zonder extra kosten. Hierdoor kan men in digitale kwaliteit kijken naar de 29 populairste tv-zenders en daarnaast nog naar 12 regionale en lokale zenders. Voor het ontvangen van het digitale signaal is geen extra decoder of mediabox nodig.

Nieuwe pakketten, minder eenmalige kosten
De alles-in-1-pakketten met Horizon TV zijn voortaan standaard uitgerust met Film 1, waarvoor eerder nog € 15,- per maand betaald moest worden. Daarnaast zijn de pakketten opnieuw samengesteld met interessante opties voor bestaande klanten om over te stappen naar een nieuw pakket. De eenmalige kosten vervallen ook grotendeels. Deze worden alleen nog in rekening gebracht bij het ontvangen van nieuwe hardware en bedragen € 25,-.

Aanbieding
Al met al blijkt UPC inderdaad meer waar voor het abonnementsgeld te gaan bieden. Sneller internet, gratis een digitaal signaal naast het analoge en uitgebreidere pakketten. Om het kiezen voor die pakketten nog wat aantrekkelijker te maken is er vanaf 8 april een nieuwe actie. Kies voor het UPC Alles-in-1 Power Pakket en betaal de eerste 3 maanden € 42,50 per maand. Daarna bedragen de kosten € 57,50 per maand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën