Zoek en vergelijk de goedkoopste breedband

internet abonnementen van alle providers

Goedkope internet abonnementen van o.a. KPN, UPC, Ziggo of Tele2

Disclaimer

Vergelijk Internet is onderdeel van dotSearch B.V., gevestigd te Ede en geregistreerd onder het KvK-nummer 57596824 bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Alle rechten voorbehouden. Wij spannen ons in om alle informatie op deze site zo correct, accuraat en actueel mogelijk aan te bieden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Hoewel Vergelijk Internet de site met de uiterste zorg samenstelt, kan zij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de teksten van de site kunnen geen rechten worden ontleend.

Merk je dat er iets niet klopt?
Laat het ons dan alsjeblieft meteen weten. Dan kunnen we het zonodig corrigeren.

Privacy

Vergelijk Internet verzamelt gegevens over het bezoek aan haar website, door middel van websitestatistieken. Deze gegevens worden gebruikt om de informatie op onze website beter te laten aansluiten op de wensen van de gebruiker. De gegevens kunnen niet worden herleid naar personen, en worden niet openbaar gemaakt of getoond aan derden. Heb je vragen over onze privacy policy, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Internet aanbiedingen top 5

1
Ziggo€ 34.95Alles-in-1 Complete» Info & Bestel
2
Telfort€ 39.00Alles-in-1 Standaard» Info & Bestel
3
Online€ 9.95Internet Extra» Info & Bestel
4
KPN€ 35.00Alles-in-1 Instap» Info & Bestel
5
Tele2€ 10.00Alles-in-1 pakket» Info & Bestel