Nieuwe abonnementen bij UPC7 september 2013 in UPC.

UPCProvider UPC komt met nieuwe pakketten voor zijn klanten voor internet, telefonie en televisie. Het bedrijf ziet zijn klanten graag overstappen naar die nieuwe pakketten en trekt anderhalf jaar uit om dat te realiseren. Het pakket waar UPC het meest van lijkt te verwachten is het Alles-in-1 Power Pakket.

Nieuwe UPC Alles-in-1 pakketten zijn sneller
Die verwachting van UPC is niet zo gek, want niet alleen is het nieuwe Power-pakket veel uitgebreider dan het huidige, het kost ook € 7,50 per maand minder. Voor €50 per maand krijgt de klant een dubbele downloadsnelheid (120 Mb), 15 in plaats van 10 HD televisiezenders (keuze uit meer dan 70 zenders totaal) en uiteraard telefonie.

Voor de minder veeleisende gebruiker is er het Alles-in-1 Basis pakket dat gelijk blijft in prijs, maar waarvan het internet wel sneller wordt – 50 Mb in plaats van 30. Het aantal tv-kanalen neemt flink toe: van 30+ naar 70+ en het aantal HD tv-kanalen gaat van 3 naar 15. Niet gek voor € 40 per maand met natuurlijk ook de telefonie er bij.

De echte liefhebber van snel internet kan het Extra Power Alles-in-1 pakket aanschaffen. Voor een tientje per maand minder dan voorheen (het nieuwe Extra Powerpakket gaat € 60 kosten) gaat de snelheid van 150 Mb naar 200 Mb. Van de 110 tv-zenders zijn er 33 in HD (voorheen 32) en het bekijken van ‘uitzending gemist’ blijft tot 10 dagen na dato mogelijk (bij de 2 andere pakketten 2 dagen). Telefonie is ook hier inbegrepen.

Wordt het downloaden sneller, bij het Extra en het Basis pakket gaat het uploaden in het nieuwe pakket wat langzamer. Bij Extra van 10Mb up naar 6 en bij het Basispakket van 3 Mb up naar 2,5.

De nieuwe pakketten van UPC zijn allemaal ‘multiscreen’, wat betekent dat zenders ook toegankelijk zijn via de iPhone, iPad en laptop. Overal in huis tv kijken, ieder zijn eigen zender… Of samen even snel iets bekijken zonder je voor de tv te hoeven installeren. Het kan allemaal met de nieuwe Alles-in-1 pakketten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën