Ziggo maakt bellen met smartphone over vaste lijn mogelijk8 april 2014 in Bellen en Ziggo.

Ziggo BappVandaag komt Ziggo met de nieuwe Ziggo Bapp app. Met deze app is het nu mogelijk voor gebruikers van Android en iOS om te bellen met hun vaste nummer over een internetverbinding.

Later vandaag komt de nieuwe applicatie beschikbaar in zowel Google Play als de AppStore. Hoewel deze Ziggo Bapp straks voor iedereen te downloaden is, wordt er bij de eerste test alleen een uitnodiging gestuurd naar maximaal drieduizend abonnees. Wanneer deze Bapp beschikbaar is voor iedereen is nog niet bekend.

De app is gekoppeld aan een Ziggo-account, waardoor het mogelijk is voor de gebruiker om ook buiten het thuisnetwerk bereikbaar te zijn op de smartphone. Ziggo Bapp werkt via Wifi, 3G en 4G. Ziggo stelt dat met de Ziggo Bapp meer gebruiksgemak gecreĆ«erd wordt voor de klanten, doordat de gebruikers nu overal op hun vaste nummer te bereiken zijn en bijvoorbeeld ook met een device als een tablet met simkaart kunnen bellen. Ziggo klanten met een onbeperkt aantal vaste belminuten betalen alleen de kosten van mobiel internet, en klanten met een beperkt aantal vaste belminuten betalen per MB’s en per minuut het verbruik.

UPC werkt aan een vergelijkbare app, namelijk de Horizon Phone en UPC maakte begin 2014 bekend concurrent Ziggo over te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieƫn