Ziggo verhoogt internetsnelheden vanaf mei31 maart 2014 in Internet en Ziggo.

ziggoZiggo gaat de internetsnelheden per 1 mei behoorlijk verhogen. Dat blijkt uit geheime interne documenten van Ziggo die de website Tweakers in handen heeft. Alle gebruikers gaan er minstens 10 Mbit/s op vooruit. Ziggo wil vooralsnog niet reageren.

Klanten die het nu moeten doen met een internetsnelheid van 20 Mbit/s bij de abonnementen Z1 en Alles-in-1-Basis, krijgen er per 1 mei 10 Mbit/s bij. De uploadsnelheid wordt verhoogd van 2 naar 3 Mbit/s.

De abonnementen Z2 en Alles-in-1-Plus krijgen een downloadsnelheid van 90 Mbit/s in plaats van 60 Mbit/s. De uploadsnelheid gaat van 6 naar 9 Mbit/s.

Klanten van de abonnementen Z3 en Alles-in-1-Extra met een downloadsnelheid van 150 Mbit/s krijgen een upgrade naar 180 Mbit/s. De hoogste uploadsnelheid wordt krijgt een verhoging van 15 naar 18 Mbit/s.

De snelheidsverhoging van de internetsnelheden zal vanaf 1 mei ingaan. De prijsverhoging die eerder al werd aangekondigd zal op 1 april al ingaan. Er zal bij elk abonnement 1 euro aan kosten bijkomen. De snelheidsverhogingen gelden voor alle gebruikers, zowel nieuwe als huidige.

In de loop van dit jaar zal Ziggo worden overgenomen door UPC, als er goedkeuring komt van de marktautoriteiten. Ziggo en UPC zullen verder gaan onder de naam Ziggo. Vermoedelijk zullen dezelfde pakketten aangeboden blijven worden. UPC biedt internet aan met een maximumsnelheid van 200 Mbit/s, maar daartegenover staat een uploadsnelheid van slechts 10 Mbit/s.

Vorig jaar verhoogde Ziggo in juli de internetsnelheden ook al. Toen werden ook voor alle klanten de snelheden verhoogd, met als maximumsnelheid 150 Mbit/s.

internetsnelheden ziggo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorie├źn